De allra flesta företag har fokus på att skapa värde för sig själv. Miljömakarna strävar efter att skapa värde för en tredje part. Vi kan inte sticka under stolen med att vi vill tjäna en slant och göra ett bra jobb för våra kunder men vi vill någonting mer. Vi vill göra affärer som gör världen bättre. I praktiken innebär det att vi hjälper till att skapa bra arbetsmiljö för medarbetare, arbetar för att vända negativ miljöpåverkan till positiv, ser till att resurser används på klokaste vis och att kvaliteten på det som levereras är det som efterfrågas.

När våra kunder finner detta arbete givande – då har vi lyckats! 

Kvalitet

Det pratas om kvalitetsmanualer, ständiga förbättringar, mätbara mål, kalibrerade instrument, kvalitetsledningssystem och processer. Det är många begrepp men vad är egentligen kvalitet?
Läs mer

Miljö

Varenda sopa, skruv, maskin, papper, byggnad, klädesplagg, inköp, kaffekopp, fordon, process, medarbetare, produkt och tjänst påverkar miljön.
Läs mer

Arbetsmiljö

Buller, ergonomi, trivsel, kemikalier, arbete på hög höjd, ensamarbete, tunga lyft, arbete med maskiner, gemenskap, sjukskrivning, delaktighet och säkerhet. Arbetsmiljöarbete går kort och gott ut på att ta reda på hur dina medarbetare har det på jobbet.
Läs mer

Utbildningar

Vi utför en rad olika utbildningar för att förbättra arbetsmiljö, säkerhet och kvalitet samt att hjälpa företag att minska sin miljöpåverkan.
Läs mer
Kontakt

Kul att du vill kontakta oss. Skriv ditt meddelande här så svarar vi på mail så fort vi kan.